Rock jouw stranddag met deze zwemkleding!

Hey allemaal! Langzamerhand komt de zomer weer in zicht en dit maakt mij super blij! Dit jaar hoef ik niet te speculeren over het weer want ik zit van augustus tot en met december in Singapore, waar het momenteel iedere dag boven de 30 graden is. Wel ben ik nog op zoek naar toffe zwemkleding en ik twijfel dit jaar heel erg tussen een badpak en bikini. Bij LASCANA vond ik een aantal geweldige badpakken die ik in deze post met jullie deel! Kijken jullie mee?

Nicht zugewiesen

Allereerst vielen mijn ogen op deze badpak. Ik houd zelf wel van leuke printjes en de vorm van de bovenkant vind ik super leuk omdat het niet iets anders is dan normaal. Ook vind ik de kleurencombinatie zwart iets klassieks hebben.

232855

Dan hebben we de effen kleuren met zwarte details. Een sportief badpak in een felle kleur is altijd leuk! Zelf vind ik deze een beetje op de Triangl bikini’s lijken, maar dan in badpak vorm. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij LASCANA. Ondanks dat Instagram vol staat met ‘de rode badpak’, denk ik dat ik de roze in dit geval het tofste vindt. Alhoewel bovenstaande oranje versie ook nog wel wat voor mij is. Welke kleur vinden jullie het leukst?

blauw badpak bench

roze badpak bench

zwart badpak bench

Nicht zugewiesen

Naast al deze toffe badpakken vond ik ook nog een hoop push up bikini’s die mij aan het twijfelen brachten. Mmm.. lastig! Ik denk nog even na over mijn keuze.

Waar gaan jullie dit jaar voor?


X Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s