Outfit : Sunny street-style

Eindelijk komt het zonnetje weer tevoorschijn! Alles is zo veel leuker wanneer het lekker weer is. Afgelopen week ging ik een dagje naar Rotterdam, een stad waar ik wel vaker kom. Rotterdam is misschien wel mijn favoriete stad in Nederland, Amsterdam heeft veel sfeer maar Rotterdam trekt mij toch meer. De stad heeft zo veel leuke restaurantjes en cafeetjes, leuke winkels en genoeg kunst en musea. Tijdens het verkennen van de stad kwam ik uit bij een paar plekjes waar ik nog nooit ben geweest, gekleurde muren met veel street-art. Perfect voor foto’s dus!

Ik droeg mijn favoriete blazer, die ik normaal gesproken combineer met de bijpassende broek. Dan is het echt een matching setje. Het jasje is ook super goed te combineren met andere broeken, zoals deze camel kleurige broek waarvan ik het model super fijn vind! Ik hou ervan om wat nettere broeken te combineren met sneakers. De sneakers, de Nike Air Max 97 Silver bullets, zijn mijn laatste aanwinst.

De riem die ik draag heb ik zelf gemaakt van een ketting en een slotje. Dit geeft een edgy en persoonlijke touch aan de outfit.

fa2

fa5

fa3

fa4

Ik ben benieuwd naar jullie mening over deze outfit!

En wat is jullie favoriete stad?

Liefs

5 gedachten over “Outfit : Sunny street-style

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s