De laatste ‘winterkleren’-dag is geweest!

Althans, voor nu dan, naar mijn mening. En wat ik hiermee bedoel, is dat ik mijn winterkleren nu dan echt heb omgewisseld voor mijn zomerkleren. Mijn kast ziet er kleurrijker uit en het weer is ook aanzienlijk lekkerder geworden. Winter- en zomerweer hebben beiden hun voordelen. Zo vind ik het heerlijk om helemaal ingepakt te kunnen zitten in de winter en je verder nergens zorgen over hoeven maken. Ik vind het ook lekker om in de zomer luchtige kleren aan te doen en me zo helemaal vrij te voelen. Maar ik ga dus stiekem mijn winterkleren toch wel een beetje missen.

Deze outfit is echt een van mijn aller favoriete outfits ooit. Dat klonk misschien een beetje apart, maar ik wist niet hoe ik het anders moest verwoorden. Daarom wou ik deze outfit ook met jullie delen. Het is geen geheim dat ik gek ben op zwarte kleren, maar elke dag alleen maar zwart aan doen is voor mij ook geen optie. Daarom heb ik er een grijs shirt (dat héérlijk zit) en zilveren Dr. Martens look-a-like schoenen aangetrokken. Het geeft net dat extra’s aan de outfit, ondanks dat hij heel erg simpel is.

IMG_9960b

IMG_9977b

IMG_9986b

IMG_9963b

IMG_9979b

IMG_9965b

IMG_9989b

Zijn jullie blij met het zomerweer of willen jullie winter wel weer graag terug?

– Britt

 

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s