Pinky Swear \ Outfit

Hey allemaal! Vandaag heb ik voor het eerst sinds een poosje weer een outfit post voor jullie! Ik ontving mijn nieuwe Asics schoenen van The Sneaker en ik moest gewoon meteen outfit foto’s maken haha! Ik wilde al een tijdje dit soort schoenen omdat een vriendin mij eens vertelde dat deze super fijn lopen. Nou ik kan jullie vertellen: niets is minder waar! Ze lopen geweldig. Benieuwd welke schoenen ik gekozen heb, lees dan vooral mee!

IMG_0962

Dit zijn ze! Het zijn de Asics Gel Lyte V in de kleur Whisper Pink. Via The Sneaker (een soort sneaker zoekmachine) kon ik niet alleen zien waar ze het goedkoopst waren, maar ook welke andere varianten er te koop zijn. Echt super handig! Ik heb uiteindelijk voor deze kleur gekozen omdat ze er lekker zomers uit zien!

IMG_0921

IMG_0903

IMG_0813

IMG_0899

IMG_0833

IMG_0941

IMG_0927

IMG_0808

IMG_0858

IMG_0804

IMG_0842

Sneakers: thesneaker.nl, Top/Vestje/Broek: River Island, Bril: Tommy Hilfiger.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? 

2 gedachten over “Pinky Swear \ Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s