Fashion Week Ready \ Outfit

Hey allemaal! Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Dit keer laat ik zien wat ik aanhad naar de show van Dennis Diem bij Amsterdam Fashionweek. De foto’s heb ik gemaakt aan de achterkant van Amsterdam Centraal. Mocht je nog eens outfit foto’s willen maken, dan is dit zeker een leuk plekje! De vormen van het gebouw zijn namelijk heel vet en geven een ruimtelijk gevoel. Kijken jullie mee naar mijn outfit?

IMG_1128

Dit is dan de outfit! Het is best een simpele stijl, alleen het sjaaltje geeft het net iets extra! Ook vind ik het altijd fijn om net wat nettere schoenen dan normaal aan te doen naar fashion week, bijvoorbeeld met een hakje zoals deze.

IMG_1142

Ik had mijn haren stijl gemaakt en bovenin drie kleine stukjes haar ingevlochten. Ik zat te twijfelen tussen een hoge paardenstaart of mijn haar los, maar uiteindelijk heb ik toch voor los haar gekozen.

IMG_1097

IMG_1122

IMG_1151

IMG_1141

IMG_1159

De foto’s zijn gemaakt door een vriendin die ik meegenomen had naar Amsterdam Fashionweek. Daarna heb ik ook nog een aantal foto’s van haar gemaakt die super leuk geworden zijn! Mochten jullie die willen zien, laat het dan vooral weten in de reacties!

Leren jasje: MANGO, Top/Armbanden: River Island, Broek: Kendall + Kylie, Schoenen: Sasha, Sjaaltje: Zara, Bril: Tommy Hilfiger.

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Xx Anna

3 gedachten over “Fashion Week Ready \ Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s