Nieuwe bikini!

Hey allemaal! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe bikini zien! Ik heb een tijdje gezocht tussen allerlei bikini’s bij LASCANA maar ik heb eindelijk mijn keuze kunnen maken haha! Hij is super kleurrijk en ik houd echt van de mix paars, roze, blauw. Daarnaast heeft hij nog een leuk printje op de touwtjes en de rand van het broekje en hij is super makkelijk te sluiten aan de achterkant.

Naast het feit dat deze bikini heel kleurrijk is, zit hij ook erg goed. Je kunt bij LASCANA het broekje en topje apart kopen zodat je niet per se dezelfde maat hoeft te nemen. Daarnaast kun je net als bij het kopen van een BH de juiste cup maat kiezen. Super handig!

IMG_0985

Moet je toch nog net een weekje meer sporten voordat je lichaam summer-ready is, zoals mij? Don’t be sad: LASCANA verkoopt ook een hoop corrigerende badpakken. En naast zwemkleding hebben ze ook nog een hoop lingerie zodat je in 1 keer al je lingerie en zwemkleding voor je zomervakantie kunt bestellen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini?

Xx Anna

3 gedachten over “Nieuwe bikini!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s