Nieuwe Naamketting | Live

Hey allemaal! Onlangs heb ik een naamketting besteld met een zelf-gekozen tekst. Eerst wilde ik mijn eigen naam er op zetten, maar uiteindelijk ben ik toch gegaan voor ‘LIVE’. Voor mij heeft dit woordje namelijk een speciale betekenis, als een soort tattoo zeg maar.  In dit artikel leg ik jullie deze betekenis uit en natuurlijk laat ik ook wat foto’s zien van de ketting! 😀

IMG_0653EDIT

IMG_0662EDIT

Om deze ketting te bestellen ging ik naar de site names4ever. Hier kun je zelf een ketting en lettertype uitzoeken en je tekst ingeven, dan maken zij de ketting voor je. Er zijn zilveren kettingen, maar ook gouden en mocht je een wat langere tekst hebben dat past dit prima op een design met twee balkjes. Naast balkjes hebben ze ook vele andere designs.

IMG_0697EDIT

Zelf ben ik uiteindelijk voor dit design gegaan omdat ik het hartje leuk vond staan en mijn tekst mooi uitkwam op een enkel balkje. Het is subtiel maar geeft je outfit toch net wat extra. Ik heb gekozen voor het engelse woord ‘LIVE’. Dit heb ik gedaan omdat ik te vaak vergeet te genieten van het leven en stil te staan bij de bijzondere momenten in de tijd waarin ik deze meemaak. Daarna zijn die momenten voorbij en heb ik spijt dat ik toen niet wat meer genoot. Het staat dus eigenlijk voor blijdschap, rust en ook de YOLO slogan ligt er niet ver vandaan.

IMG_0708EDIT

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zilveren ketting? 

Xx Anna

Een gedachte over “Nieuwe Naamketting | Live

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s