11 dingen die mij verslaafd maakten aan Gilmore Girls

Hey allemaal! Iets meer dan een week geleden stootte ik mijn teen waardoor ik een tijd lang bijna niet het huis uit kon. In die tijd ben ik verslaafd geraakt aan een serie die me eerst niet eens leuk leek: Gilmore Girls. Nu ik alle tijd van de wereld had dacht ik: why not try it? Het duurt een paar afleveringen voordat je erin komt, maar nu ben ik verslaafd. De serie is grappig en bevat een hoop drama. Vandaag besloot ik een artikel te schrijven over de 11 dingen die mij verslaafd maakten. Kijken jullie mee?

LET OP: Alhoewel dit artikel geen spoilers geeft over wat er precies gebeurt in de verhaallijn van de serie, worden wel algemene karakters of kleine gebeurtenissen (zoals een verjaardag) beschreven. Ikzelf heb tot aan begin seizoen 2 gekeken, dus met alles daarna ben je sowieso veilig haha ;-). 

rs_1024x759-160303150646-1024.GilmoreGirls-Rory-Sookie-Loreali-RorysBirthday

  1. De vele feesten. Er is altijd wel wat te doen in het dorp, of het nu een verjaardag is, de dorpsbijeenkomst of het onthullen van nieuwe sportkleding van het basketbalteam (midden in de winter, btw).

GILMORE GIRLS, Milo Ventimiglia, Alexis Bledel, 'The Inns & Outs of Inns', (Season 2), 2000-2007, ph

2. De boy-drama. De serie Gilmore Girls gaat over Rory (dochter) en Lorelei (moeder). Ze maken een hoop drama mee als het om het vinden van de ware liefde gaat.

Gilmore-girls-season-1-rory

3. De kleding en met name de schooluniformen. Military jacket, plaided skirt en oxford schoenen. Do I need to say more?

giphy

4. De humor. Deze serie is helemaal mijn humor. Veel personen in deze serie zijn een eigen komedie boek of film waard.

gilmore-girls

5. Junk food. De hoofdpersonen eten alles, waarbij de mannen vaak versteld staan. Pizza, popcorn, nachos, en het liefst alles tegelijk.

faut-il-regarder-gilmore-girls-une-nouvelle-annee-sur-netflix

6. De winters. De hoofdpersonen houden van winter en dit komt ‘ieder jaar’ terug in de serie met magische momenten.

Gilmore-Girls-Season-1-Ep-1-Fiesta-Rose-2

7. De koffie. Je wilt niet weten hoe vaak ik de neiging had om naar Starbucks te gaan tijdens het kijken van deze serie. Zo. Veel. Koffie.

gilmore-girls-santas-secret-stuff-s7-ep11

8. De kerst. Een beetje hetzelfde als de winters, maar dan met cadeautjes en het hele dorp versierd. Perfecte sfeer.

gilmore-girls-fashion-design-01

9. De geweldige moeder-dochter relatie.

Gilmore-girls-like-mother-02

10. Een geheime sorority op de middelbare school. Ja dat hoor je goed. Op de middelbare school.

tumblr_oh9ggo0i1j1qdfg4jo3_500

11. Verontrustende ouders/grootouders maken het verhaal compleet. Net als je denkt dat er niet meer drama bij kan, kan het dus toch wel.

Kennen jullie Gilmore Girls en wat vinden jullie ervan?

Xx Anna

2 gedachten over “11 dingen die mij verslaafd maakten aan Gilmore Girls

  1. thekeytobeingme

    Ik heb ooit de eerste aflevering aangezet, maar kon mijn aandacht er niet echt bijhouden.. Jouw blog doet me echter denken dat ik het toch echt wel leuk zou vinden ! Misschien nog een keertje proberen. x

    1. Anna

      Ik had precies hetzelfde! Had het toen een hele tijd niet gekeken en laatst dacht ik: ik heb toch niets te doen, haha. Het bleek super verslavend te zijn, maar het duurt gewoon een paar afleveringen 🙂

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s