Mega-Review: De Styletone Beauty Box van Januari, Februari, Maart & April!

Screen Shot 2018-04-15 at 18.56.13

Hey allemaal! Ik heb sinds een paar maanden een abonnement op de Styletone beauty box en het leek mij leuk om jullie voortaan te updaten over wat er in zit en wat mijn favoriete editie is. Vandaag laat ik alvast alle edities zien die ik tot nu toe ontvangen heb, te beginnen met de bovenstaande, de box van de maand april! Kijken jullie mee?

Note: Dit artikel is NIET gesponsord en ik heb de boxen zelf betaald.

De editie van deze maand bracht mij op het idee om een lijstje bij te houden van mijn favorieten, aangezien dit mijn favoriete box is tot nu toe! Ik heb mijn eerste box ontvangen in januari dus ik heb de box nu 4 maanden kunnen proberen. Tijd om jullie erover te vertellen! Ik ben allereerst lid geworden van deze box omdat ik benieuwd was naar wat minder bekende make-up merken en er zitten steeds 5 mooie full-size producten in de box, die een gemiddelde winkelwaarde hebben van meer dan 70 euro. Je betaald slechts maximaal 12,50 euro per maand, dus dit is top!

In de box van deze maand zat een hydraterende masker van Beautaniq, een blush/highlighter van Manna Kadar Cosmetics, een lippenstift van hot makeup, een concealer palletje van Bellápierre Cosmetics en een wenkbrauwpotlood van LOOkX Cosmetics. Persoonlijk beschouw ik maskertjes meer als opvul-product in zo’n box, maar deze keer ben ik echt heel happy met de andere 4 producten. Het zijn namelijk allemaal producten die ik zo zou kunnen kopen. De blush/highlighter heeft een super mooi bloemenpatroon. De lippenstift heeft een mooi naturel kleurtje en de verpakking ziet er super luxe uit. Het concealer palletje heeft echt goede kleuren voor mij: een groene kleur om rode vlekjes weg te werken, een concealer met een ietwat roze ondertoon voor je wallen en de perfecte concealer kleur voor mijn huidtint. Daarnaast zat er een bruin wenkbrauw potlood bij met borsteltje en hij werkt erg fijn. Ik vind het zelfs een goede vervanging voor de Anastasia Brow Wiz.

Dan komt nu het moment waarop ik jullie een lijst geef met mijn favoriete boxen tot nu toe! Nummer 1 is de beste box naar mijn mening en de laatste vond ik persoonlijk het minst. Here we go:

Screen Shot 2018-04-15 at 18.56.13

1. April 2018: ik vond de box van deze maand echt het beste tot nu toe! Ik ben heel blij met de producten! Er zit een goede afwisseling in qua soort producten en ik houd echt van palletjes. Er zit zowel een blush als een concealer palletje in! De totale waarde van deze box was maar liefst 80,45 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.52

2. Januari 2018: deze box vond ik heel tof, maar het was jammer dat alle kleuren in het concealer palletje te donker waren voor mijn huid. Daarnaast zat er een hele toffe oogschaduw in dit palletje, maar ik kreeg de groene kleur en dat past niet echt bij mij. Wel zat er een erg fijne lippenstift en een hele toffe highlighter bij. Ook zat er een gezicht scrubber bij. Het leukste artikel uit deze box vond ik de highlighter! Het is leuk om eens een vloeibare highlighter te hebben. De totale waarde van deze box was 70,99 euro.

DSC04509

3. Maart 2018: in deze box zat een hele mooie lippenstift die op een speciale manier verpakt zat (hij leek geen opening te hebben maar je moet op de onderkant drukken en dan komt hij er uit!). Dit vond ik erg leuk om te zien! Daarnaast zat er een mooie highlighter bij die ik meer gebruik als blush. De creme wist ik mij niet helemaal raad mee, maar zo’n eyeliner en naturel nagellakje komen altijd goed van pas! Vergeleken met nummer 1 en 2 vind ik deze box wat simpeler, maar wel leuk! Ook was ik deze maand gefeatured in het magazine dat iedere maand bij de box zit met mijn foto van de box van de box van februari, super tof! De totale waarde van deze box was 71,95 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.39

4. Februari 2018: deze box vond ik duidelijk het minste. Er zaten nog wel een paar leuke producten in, zoals een mooie lipliner en blush stick. Verder zat er een lip balm in (ik heb al redelijk veel lip balms in huis), een maskertje (heb ik ook al in overvloed) en een under-eye concealer. De concealer is heel fijn, maar ik gebruik nou eenmaal niet zo vaak een concealer uit een tubetje voor onder mijn ogen. De totale waarde van deze box was 68,95 euro. Dit is net onder de beloofde 70 euro, maar ik vind dit geen ramp zolang er mooie en fijne producten in zitten. Echter in dit geval viel deze box mij toch tegen.

Dat was het! Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te lezen! Ik ga vanaf nu mijn favorieten lijstje iedere maand aanvullen met de nieuwste box. Dus stay tuned!

Wat vinden jullie van deze boxen en zijn jullie zelf ook lid van een beauty box? 

Xx Anna 

3 gedachten over “Mega-Review: De Styletone Beauty Box van Januari, Februari, Maart & April!

  1. Pingback: De leukste abonnementen om cadeau te geven deze feestdagen! – Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s