Nieuw Horloge van Lucardi!

Hey allemaal! Een paar dagen geleden ontving ik dit beeldschone horloge van Lucardi! Hij is van het merk Pulsar en ik vind hem mega tof! Hij heeft een mooie kleurencombinatie van koper en zilver en hij doet mij erg aan de stijl van de Michael Kors horloges denken. Een Michael Kors horloge staat al jaren op mijn wishlist, maar toen ik dit horloge zag was ik meteen verkocht. Toen ik het pakketje ontving kon niet wachten om het horloge te fotograferen, kijken jullie mee naar de foto’s?

IMG_4519klein

Dit is hoe ik het horloge binnen kreeg, in een mooi doosje met daarin een kussentje waar het horloge omheen zat. Ik moest wel even langs de juwelier om een paar slotjes eruit te halen want anders was hij te groot. Dit was gratis bij mijn juwelier, maar het kan zijn dat je bij een andere juwelier daar een klein prijsje voor moet betalen. Het is fijn om te zien dat ik er 5 slotjes uit moest laten halen, want dit betekent dat het horloge ook om bredere of juist smallere polsen past.

Ik vind de grootte van het horloge erg fijn en hij is makkelijk om te doen, je hoeft de sluiting namelijk alleen maar los en vast te klikken.

IMG_4683klein

IMG_4695klein

IMG_4712klein

IMG_4769klein

IMG_4786klein

IMG_4807klein

IMG_4907klein

IMG_4821klein

IMG_4825klein

IMG_4725klein

Ik was echt verbaasd over de hoeveelheid toffe horloges bij Lucardi en ik kon amper kiezen, maar ik ben erg blij met mijn uiteindelijke keuze! Met Moederdag om de hoek is het ook zeker een aanrader als cadeautje! Naast dit horloge zijn er nog vele andere soorten en stijlen horloges te vinden op de website, dus voor iedereen is er wel iets :).

Xx Anna

2 gedachten over “Nieuw Horloge van Lucardi!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s