De Badmode Trends van 2018!

Hey allemaal! De zomer komt er weer aan en dit betekent veel zon, zee, strand. Ik kan niet wachten tot mijn tentamens voorbij zijn en ik weer kan zwemmen. Ik ging alvast op zoek naar nieuwe zwemkleding en tijdens mijn zoektocht kwam ik 6 trends tegen die ik vandaag aan jullie ga laten zien! Ben je benieuwd naar de laatste bikini, badpak en slipper trends? Kijk dan vooral mee!

1: Bikini top tot aan de nek

Tijdens mijn zoektocht kwam ik veel van dit soort bikini tops tegen. Hoe vaker ik ze tegen kwam, hoe leuker ik ze begon te vinden! Dit soort bikini tops lopen schuin af aan de zijkant vanuit onderen naar boven. Ook zit er vaak een ‘gat’ in het midden zodat je nog een stukje huid ziet.

HSSWIM_MANGROVEHALTERTRIANGLE_HC-0069_39L

HSSWIM_GODDESSCROPTOP_W_L-1073_39L

2: Kant

Kant was momenteel al een tijdje trending en ook deze zomer kun je prima gaan voor een bikini, badpak, of tuniek met kant!

HSSWIM_LEKKERLOSGAAN-4715_39L

Tuniek

HSSWIM_PAISLEYCRAFTMANSHIPTRIANGLE_L-7952_39L

3: Alles met extra touwtjes

Dit seizoen is er veel aandacht voor detail: alles met extra touwtjes is namelijk in! Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een bikinibroekje met veel touwtjes aan de zijkant, een badpak die je kunt strikken aan de voorkant, of een topje met dubbel strikbare touwtjes.

HSSWIM_EXTRA_GROEP-9380_39L

HSSWIM_GYPSYCHICPU_L-6776_39L

HSSWIM_DUSKCROPTOP_L-2496_39L

4: Tassels

Het maakt niet uit of het gaat om je bikini, badpak, tas, vest, of schoenen: alles met tassels erop is in! Vaak zijn ze gemaakt in felle kleuren die een leuk detail aan je kleding geven!

HSSWIM_TASSELTUNIC_L-2888_39L

HSSWIM_STILLS-4808_39L

HSSWIM_BIRDOFPARADISEPW_HC-8854_39L

5: Badpakken

Ook badpakken zijn weer helemaal in. Dit is top, want zelf wissel ik vaak tussen bikini’s en badpakken! Ik houd van variatie en soms is het gewoon fijn om baantjes te trekken in een badpak of te zonnen in een bikini.

HSSWIM_AMBASSADOR_W_HC-8498_39L

HSSWIM_MIXEDFLOWEROCEANBS-5401_39L

6: Slippers op plateaus

Last but not least: qua slippers kun je deze zomer gaan voor een dikke zool! Persoonlijk houd ik hier echt van omdat het er mooi uit ziet én ook nog eens super fijn loopt: win-win!

HSSWIM_STILLS-4738_39L

HSSWIM_STILLS-4686_39L

Dat waren de 6 badmode trends voor de zomer van 2018!

Wat is jouw favoriete trend?

Xx Anna

 

3 gedachten over “De Badmode Trends van 2018!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s