Update: De Styletone Beauty Box van Mei en Juni!

In mijn vorige bericht over de Styletone beauty boxen konden jullie lezen wat ik van de boxen van januari t/m april vond. Vandaag vertel ik jullie alles over de boxen van mei en juni en geef ik weer een overzicht van mijn favoriete edities. Kijken jullie mee?

2

Dit is de box van Mei 2018. Ook deze maand was er een foto van mijn instagram account dutch_makeup gefeatured in het tijdschrift dat er altijd bij zit, erg leuk! Mijn favoriete product uit deze box is de oogschaduw van Cougar omdat het mooie oogschaduw kleuren zijn met veel glitters. Daarnaast zat er in deze box een highlighter potlood van Jelly Pong Pong, alleen voor mij is deze kleur gelijk aan (of zelfs iets donkerder dan) de kleur van mijn huid, waardoor hij helaas niet werkt als highlighter. Vervolgens zat er een cuticle olie in van Seacret, wat altijd fijn is. Ook zat er een mooie simpele mascara bij van Sugar. Als laatst zat er een waterbestendig oogpotlood van Mesauda Milano in. Ook al draag ik normaal gesproken geen groene oogpotlood, hij is wel erg fijn. Hij is goed gepigmenteerd, je kan hem verder uit de verpakking draaien en er zit een smudge stukje aan de achterkant van het potlood om hem te vervagen. De totale waarde van deze box was 64,15 euro, wat wel ruim onder de beloofde 70 euro ligt. Toch vond ik dit een erg fijne box!

1

Dit is de box van juni 2018. De inhoud lijkt heel simpel, maar ik vind het allemaal erg fijne producten. Het enige dat ik waarschijnlijk niet echt ga gebruiken is de moisturiser van Glow for a cause, omdat ik al een moisturiser in mijn routine heb die erg fijn werkt voor mij. De leukste twee producten in deze box vind ik de baked powder van Mesauda Milano en de blush & highlighter van Trifle Cosmetics. De kleuren in beide producten passen goed bij mijn huid. Ik houd echt van een neutrale blush en highlighter en daarnaast past het gezichtspoeder goed bij mijn huid. Voor degenen die het zich afvragen, van veel producten zijn er meerdere kleuren beschikbaar en je krijgt er dan 1 van Styletone. Ik weet niet precies hoe ze bepalen welke kleur in welke box komt maar als jullie dat interessant vinden dan kan ik dat wel eens uitzoeken! Het volgende product in deze box is een lip en cheek potlood van Seraphine Botanicals. Er zit arganolie bij in en dit verzorgt je huid. Alhoewel ik deze rode kleur echt te donker vind als blush, staat hij heel mooi op mijn lippen. Je kan hem heel gepigmenteerd aanbrengen maar ook heel lichtjes door een klein streepje op je lippen te zetten en het dan uit te vegen met je vingers. Hij heeft een mooie matte dekking. Als laatst zat er een nagellak in deze box van Mia Cosmetics Paris. Ik kreeg de kleur Beautyberry en alhoewel ik hem nog niet gedragen heb, lijkt hij mij erg mooi! De totale waarde in deze box was 72,79 euro.

Dan komt nu het moment waarop ik jullie weer een lijst geef met mijn favoriete boxen tot nu toe! Nummer 1 is de beste box naar mijn mening en de laatste vond ik persoonlijk het minst. Here we go:

Screen Shot 2018-04-15 at 18.56.13

1. April 2018: ik vind dit nog steeds de beste box tot nu toe! Er zit een goede afwisseling in qua soort producten en ik houd echt van palletjes. Er zit zowel een blush/highlighter (Manna Kadar Cosmetics) als een concealer palletje (Bellápierre Cosmetics) in! Daarnaast zit er een hele mooie naturel lippenstift van hot makeup bij en een donkerbruin wenkbrauw potlood van LOOkX Cosmetics die wat weg heeft van de brow wiz van Anastasia Beverly Hills. De totale waarde van deze box was maar liefst 80,45 euro.

1

2. Juni 2018. Deze box komt op nummer 2 voor mij omdat het allemaal (behalve de moisturiser) producten zijn die ik tof vind en waarschijnlijk veel ga gebruiken.

Producten: Trifle blush & highlighter, Mia nagellak, Glow for a cause moisturiser, Mesauda Milano baked powder, Seraphine Botanicals lip + cheek potlood. Totale waarde: 72,79.

2

3. Mei 2018. De Box van Mei 2018 komt net boven nummer 4 te staan. Dit is puur omdat een van de leukste producten uit de box van januari 2018 (het concealer palletje) niet de juiste kleur is voor mij.

Producten: Seacret cuticle olie, Cougar oogschaduw, Mesauda Milano Kohl eyeliner, Jelly Pong Pong highlighting potlood, Sugar mascara. Totale waarde: 64,15 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.52

4. Januari 2018. Producten: Daily Concepts scrubber, City Color concealer quad, So Susan Lippenstift, The Beauty Crop highlighter, Hot Makeup oogschaduw. Totale waarde: 70,99 euro.

DSC04509

5. Maart 2018. Producten: Sanfilippo eyeliner, Avril nagellak, Figs & Rouge creme, Doucce lippenstift, IBY beauty highlighter. Totale waarde: 71,95 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.39

6. Februari 2018. Producten: Ofra Lipliner, Emite oog concealer, Skin & Tonic lip balm, Double Dare Spa gezichtsmasker, Lord & Berry blush stick. Totale waarde: 68,95 euro.

Dit waren mijn reviews van de nieuwe boxen en mijn favorieten overzicht van alle boxen die ik heb ontvangen tot nu toe! Ik ga het overzichtje zeker weer aanvullen wanneer ik mijn volgende box ontvang, dus stay tuned!

Zijn jullie ook lid van een beauty (of andere) box? 

Liefs,

Anna

 

 

2 gedachten over “Update: De Styletone Beauty Box van Mei en Juni!

  1. Pingback: De leukste abonnementen om cadeau te geven deze feestdagen! – Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s