Nieuwe Sieraden van Happiness Boutique!

Hey allemaal! Onlangs ontving ik dit setje sieraden van Happiness Boutique en vandaag laat ik ze aan jullie zien! Ik draag de laatste tijd non-stop simpele zilveren kettingen en oorbellen, dus dit was zeker een goede toevoeging aan mijn collectie! Ze hebben de vorm van een V en lijken een beetje op een dupe van Louis Vuitton. Kijken jullie mee?

4

Dit is dan de ketting! Je kan hem op verschillende lengtes vast maken, wat handig is als je een keer een shirt met een wat hogere of lagere hals draagt.

3

5

En dit zijn de oorbellen! Aan beide oorbellen zit het gedeelte dat door je oren gaat aan een andere kant, dus je kunt ze op twee manieren dragen. Zelf vind ik dit de leukste optie omdat de V anders wel erg dicht in de buurt van het gezicht komt.

2

Ten slotte heb ik nog een leuke kortingscode die jullie kunnen gebruiken op de site van Happiness Boutique om 10% korting te krijgen op de hele collectie: fashionanna. Deze code is geldig voor bestellingen ter waarde van 19 euro of hoger en verloopt 2 Augustus 2018. Enjoy!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sieraden? 

Liefs,

Anna

 

4 gedachten over “Nieuwe Sieraden van Happiness Boutique!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s