Update: De Styletone Beauty Box van Juli en Augustus!

In mijn vorige posts deelde ik mijn bevindingen van de Styletone Beauty box van de maanden januari tot en met juni. Inmiddels heb ik weer twee nieuwe boxen ontvangen, die ik middels deze post met jullie deel. Daarnaast geef ik jullie weer een update van mijn favoriete boxen lijstje. Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with e3 preset

Dit is dan de Styletone Beauty box van de maand juli. In deze box zat een IBY lipgloss, een Chella wenkbrauw creme, een beauty made easy masker, een Marsk minerale oogschaduw en een Lartizy oogpotlood. Daarnaast zat er een velletje festival tattoos bij als extra 6de product. Heel leuk! De wenkbrauw creme vind ik erg fijn, maar zoals ik jullie eerder liet weten houd ik niet zo erg van maskertjes. Daarnaast gebruik ik vrijwel nooit poeder oogschaduw. De lipgloss heeft wel een kleur die ik vaak gebruik en het oogpotlood kreeg ik in de kleur zwart, wat wel een kleur is die ik vaak gebruik, maar tegelijkertijd ook een kleur die ik al genoeg in mijn make-up stash heb. De totale waarde van de box van deze maand is 76,19 euro.

Processed with VSCO with e3 preset

En dan is dit de box van de maand augustus. In deze box zat een Etre Belle lippenstift, een herstellende nagelriem olie van Lauren B Beauty, een nagellak van Uslu Airlines, een concealer palletje van Beauty UK cosmetics en een vloeibare eyeliner van Paese cosmetics. De lippenstift en het nagellak kreeg ik beide in een mooie neutrale kleur die ik veel gebruik. Alhoewel ik iedere maand wel vrijwel dezelfde tint lippenstift toegestuurd krijg. Het palletje van Beauty UK cosmetics is slechts 5 euro waard, maar ik vind het een erg fijn merk. De bruine kleur is helaas iets te donker voor mijn huid, maar de andere kleuren kan ik goed gebruiken. Ik ben daarnaast echt super benieuwd naar het nagellak merk, want ik had nog nooit gehoord van dit merk en het is altijd leuk om iets nieuws te proberen! De totale waarde van de box van deze maand is 64,95 euro.

En nu is het dan tijd voor het lijstje met mijn favoriete boxen, hier komt ie!

Screen Shot 2018-04-15 at 18.56.13

1. April 2018: ik vind dit nog steeds de beste box tot nu toe! Er zit een goede afwisseling in qua soort producten en ik houd echt van palletjes.

Producten: Manna Kadar Cosmetics blush/highlighter, Bellápierre Cosmetics concealer palletje, hot makeup naturel lippenstift, LOOkX Cosmetics wenkbrauw potlood. Totale waarde: 80,45 euro.

1

2. Juni 2018. Deze box komt op nummer 2 voor mij omdat het allemaal (behalve de moisturiser) producten zijn die ik tof vind en waarschijnlijk veel ga gebruiken.

Producten: Trifle blush & highlighter, Mia nagellak, Glow for a cause moisturiser, Mesauda Milano baked powder, Seraphine Botanicals lip + cheek potlood. Totale waarde: 72,79.

2

3. Mei 2018. De Box van Mei 2018 komt net boven nummer 4 te staan. Dit is puur omdat een van de leukste producten uit de box van januari 2018 (het concealer palletje) niet de juiste kleur is voor mij.

Producten: Seacret cuticle olie, Cougar oogschaduw, Mesauda Milano Kohl eyeliner, Jelly Pong Pong highlighting potlood, Sugar mascara. Totale waarde: 64,15 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.52

4. Januari 2018. Producten: Daily Concepts scrubber, City Color concealer quad, So Susan Lippenstift, The Beauty Crop highlighter, Hot Makeup oogschaduw. Totale waarde: 70,99 euro.

Processed with VSCO with e3 preset

5. Augustus 2018. Producten: Etre Belle lippenstift, Lauren B Beauty herstellende nagelriem olie, Uslu Airlines nagellak, Beauty UK Cosmetics concealer palletje, Paese Cosmetics vloeibare eyeliner. Totale waarde: 64,95 euro.

Processed with VSCO with e3 preset

6. Juli 2018. Producten: IBY lipgloss, Chella wenkbrauw creme, beauty made easy masker, Marsk minerale oogschaduw, Lartizy oogpotlood. Totale waarde: 76,19 euro.

DSC04509

7. Maart 2018. Producten: Sanfilippo eyeliner, Avril nagellak, Figs & Rouge creme, Doucce lippenstift, IBY beauty highlighter. Totale waarde: 71,95 euro.

Screen Shot 2018-04-15 at 19.23.39

8. Februari 2018. Producten: Ofra Lipliner, Emite oog concealer, Skin & Tonic lip balm, Double Dare Spa gezichtsmasker, Lord & Berry blush stick. Totale waarde: 68,95 euro.

Dit waren mijn reviews van de nieuwe boxen en mijn favorieten overzicht van alle boxen die ik heb ontvangen tot nu toe! Ik ga het overzichtje zeker weer aanvullen wanneer ik mijn volgende box ontvang, dus stay tuned!

Zijn jullie ook lid van een beauty (of andere) box? 

Liefs,

Anna

 

3 gedachten over “Update: De Styletone Beauty Box van Juli en Augustus!

  1. Pingback: De leukste abonnementen om cadeau te geven deze feestdagen! – Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s