I’m Back! | Shoplog

Hoi allemaal, ik ben weer terug! Na een wel erg lange pauze, begon ik het bloggen toch weer te missen. Alhoewel ik niet meer iedere dag (of om de dag) een artikel ga publiceren, lijkt het mij wel leuk om zo nu en dan weer een post te maken. Ook merk ik dat ik nog steeds vrij veel bezoekers krijg, wat ik erg tof vind om te zien! Bedankt hiervoor!

Vandaag laat ik jullie een aantal items zien die ik onlangs geshopt heb. Ik heb niet alles tegelijkertijd gekocht, maar dit zijn mijn aanloopjes van de afgelopen maanden. Met Sinterklaas en kerst op komst, zijn er een hoop leuke cadeau verpakkingen en kortingen. De ideale tijd om je winter garderobe aan te vullen! Het zijn overigens niet alleen fashion aankopen, maar ook enkele beauty en nog wat andere random aankopen. Momenteel zijn mijn favoriete winkels Tommy Hilfiger, ASOS (online) en River Island, maar dat is vast geen raadsel na het zien van deze post 😉

Enjoy!

IMG_5087k

Allereerst een paar gel nagellakjes van Sally Hansen. Ik gebruik eigenlijk nog maar 2 merken nagellak: Sally Hansen en Essie. Ik vind dat deze lakjes namelijk goed blijven zitten, alsnog redelijk betaalbaar zijn, en ze beiden mooie kleurtjes hebben. Mijn vorige topcoat was uitgedroogd, dus ik had een nieuwe topcoat nodig (het zwarte potje). Bij de Etos waren al deze lakjes 1+1 gratis, vandaar dat ik meteen een paar mooie (kerst/winter) kleurtjes uitgezocht heb!

IMG_5090k

Bij de HEMA kocht ik deze scrunchie. Ik had een aantal jaar geleden al een scrunchie gekocht, maar deze nooit gedragen. Maar sinds een paar maand ben ik echt verslaafd aan deze dingen. Ik heb het gevoel dat het veel beter is voor mijn haren dan een strak elastiek. En ze zien er nog leuk uit ook!

IMG_5095k

Voor speciale gelegenheden als kerst of oud en nieuw vind ik het altijd leuk om net wat meer werk te maken van mijn nagels. Bij de HEMA zag ik deze nagel stickers en ze leken mij perfect voor kerst/oud en nieuw!

IMG_5102k

Ik zocht al een tijdje oorringen met glitters. Als je goed kijkt hebben deze ringen van de Etos geen echte glitters, maar lijkt dit zo door de vorm van het ijzer. Echt apart en leuk! Toen ik ze naast mijn oren hield vond ik ze zelfs leuker dan de variant met echt glitter!

IMG_5105k

Bij Tommy Hilfiger kocht ik een baret. Ik draag echt super vaak baretten en vooral in de winter of voor speciale gelegenheden vind ik het leuk om te dragen. Deze is erg mooi voor de kerst!

IMG_5121k

Ook kocht ik deze tas bij Tommy Hilfiger.

IMG_5115k

Op het soort van de tas staat Tommy Jeans herhaald.

IMG_5183k

Bij ASOS plaatste ik laatst ook een bestelling. Hier bestelde ik onder andere deze ketting en oorbellen.

IMG_5256k

Bij de River Island haalde ik 2 tasjes. River Island is een van mijn favoriete winkels de laatste tijd. Ze hebben super veel schattige tasjes, maar ook super leuke kleding!

IMG_5246k

IMG_5175k

Een ander ding dat ik bij ASOS bestelde was deze YAAAS mok.

IMG_5194k

Bij de River Island kocht ik mijn kerst outfit. Een rode trui en rode glitter rok. Net wat anders dan normaal. Hoe leuk?

IMG_5210k

IMG_5164k

Bij Tommy Hilfiger kocht ik ook 2 bloesjes van de Zendaya collectie. Ik zat al een tijdje te azen op deze bloesjes. Ik vind vooral de strik erg leuk staan met een colbertje erover. De laatste tijd kom ik steeds vaker in de gelegenheid dat ik een net event heb voor mijn werk, dus daar zijn deze perfect voor!

IMG_5160k

IMG_5237k

En ja… ik kon het niet laten: ik heb een foute kerst trui besteld bij ASOS! Ik had er nog nooit een, waardoor ik andere jaren niet mee kon doen aan de foute kersttruien dag. Maar dit jaar wel! Deze trui is een soort sweater dress en ik ga hem denk ik dragen met een grijze maillot en laarsjes.

IMG_5152k

Daarnaast kocht ik ook een paar andere truien voor de winter. Deze hierboven is van Tommy Hilfiger.

IMG_5232k

Deze trui bestelde ik bij ASOS. Ik houd echt van zo’n Aztec printje voor de winter tijd.

IMG_5225k

De laatste trui die ik kocht is van River Island.

IMG_5129k

Tot slot kocht ik deze broek bij Tommy Hilfiger. In tussentijd is dit echt een van mijn favoriete broeken geworden! Hij kan namelijk super netjes gedragen worden met een colbertje en witte blouse, maar is ook leuk casual te dragen met een dikke trui.

Tips om korting te krijgen:

  • ASOS: hier krijg je als student 10% korting met een speciale kortingscode.
  • Etos: hier zijn de Sally Hansen nagellakjes momenteel nog steeds 1 + 1 gratis.
  • Tommy Hilfiger en HEMA: bij beide kun je punten sparen voor korting als je de app download.

Wat is jouw favoriete item? 

Xx Anna

2 gedachten over “I’m Back! | Shoplog

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s