Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Review!

Hoi allemaal! Daar ben ik weer 🙂 Dit keer met een review video! Ik was al een hele tijd benieuwd naar de Dyson Airwrap maar vond hem simpelweg veel te duur (lees: 499,99 euro)! Vandaar dat ik ging zoeken naar alternatieven. Ik vond deze Revlon föhn borstel (nu te koop voor 59,99 euro) bij John Beerens. Deze is meer dan 8x zo goedkoop als de Airwrap en voor dit geld vind ik hem echt de moeite waard! Uiteraard heb je dan niet alle mogelijkheden (zoals krullen), maar ik heb al een krultang en voor het föhnen is het best een goede optie.

In deze video testte ik hem voor het eerst. Inmiddels heb ik hem een aantal keren gebruikt en ik vind het steeds makkelijker worden om hem te gebruiken. Je kunt best grote plukken haar tegelijkertijd behandelen waardoor het erg snel gaat! Ook heel fijn dat ik niet zo lang hoef te wachten totdat mijn haar droog is!

Kennen jullie deze föhn borstel al? 

Liefs,

Anne

4 gedachten over “Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Review!

 1. Donaldflads

  Unleash the power of cryptocurrency and earn. You $ 15 000 in 24 hours
  I’ve only been a member of Bitcoin Profit for 47 days.
  But my life has already changed!
  http://iwrou.thegreasealliance.com/464e9c
  Not only did I make my first € 100K, I also met some of the most incredible people.
  http://jw.oxoo.site/f1d307

  Pearl of the Orient Street Magic Book of Dead Max Quest: Wrath of Ra Chilli Pop Voodoo London Hunter Gold King Minotaurus Taboo What are the best bitcoin games for PC?
  They report that MySurvey comes up with a high number of surveys and is also a quick payer.
  Until I started my blog, I had no idea all of the different hats you have to wear to run a successful blog – and writing is just a small piece of the puzzle. A reliable freelance writer who can put out consistent content is worth their weight in gold.
  But if you’re looking to start making money online and you have nothing to invest, don’t worry. There are some options to earn money online without paying anything, and in this article, we’ll look at many of the best possibilities.
  33. Earn $0.7 per word to translate.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s