MacBook Pro 2020 13 inch silver!

Hee allemaal!

Vandaag unbox ik de nieuwe MacBook Pro 2020 13 inch silver. Ik heb gekozen voor de 13 inch variant, zodat ik hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Persoonlijk vind ik zilver ook altijd mooier op foto’s staan en aangezien ik weer meer wil gaan bloggen, heb ik deze gekozen!

Waarom geswitcht?
In deze video laat ik jullie mijn eerste indruk zien en vergelijk ik deze nieuwe MacBook Pro met mijn oude MacBook Pro uit 2017. Deze had ik in Singapore gekocht. Helaas had ik hier inmiddels zoveel problemen mee dat ik een nieuwe laptop nodig had. De touch bar deed het helemaal niet meer en hij ging de hele tijd uit door een ‘unexpected problem’. Toen ik naar een reparatie winkel ging zeiden ze dat dit waarschijnlijk aan het moederboard lag en dat het rond de 1000 euro zou kosten om hem te repareren. Zelf zou ik nooit zoveel geld betalen om een drie jaar oude laptop te repareren. Dus het leek mij beter om een nieuwe te kopen.

De grote verschillen
Het grote verschil tussen de twee laptops is het toetsenbord. De 2017 MacBook Pro had het butterfly keyboard en de 2020 MacBook Pro heeft weer het oude vertrouwde magic keyboard. Ook is er nu weer een losse escape knop en losse aan/uit knop (met Touch ID). Er zit nog steeds een touch bar tussen deze twee knoppen, maar de touch bar zelf is dus iets kleiner. Ook de touch pad is heel iets minder breed geworden bij de 2020 variant.

Aan de binnenkant heb ik nu een 2.3 Gigahertz quad core in plaats van een 3.5 Gigahertz dual core processor. En ook heb ik dit keer 1 Terabyte genomen in plaats van 512 Gigabyte. Daarnaast heb ik twee keer zoveel RAM als eerst.

Zijn jullie ook Apple fan, of juist niet? 

Liefs,

Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s