Ik ben gestart als ZZP’er!

452-1

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje voor jullie: ik ben namelijk gestart als ZZP’er! Ik ging naar de kamer van koophandel en hier richtte ik een eenmanszaak op. Wat ik dan ga doen? Van alles op het gebied van marketing en communicatie! Denk aan het organiseren van pers events, schrijven van website teksten en persberichten, geven van media trainingen of het maken van een simpele maar professionele website. Nu ik vakantie heb heb ik alle tijd om dit fulltime te doen. Na mijn vakantie zal ik doorgaan, maar dan als bijbaan naast mijn Master studie aan de Universiteit Twente.

De start
Uiteraard had ik een website nodig. Ik had gelukkig al een goede domeinnaam: Anne.nl. De website maakte ik in een paar dagen tijd. Momenteel heb ik ook de eerste paar opdrachten afgerond en hier heb ik veel van geleerd! Vandaag publiceerde ik daarom een artikel op Medium met mijn 10 lessen van de eerste periode als ZZP’er!

Hebben jullie er al ooit aan gedacht om als ZZP’er te gaan werken? 

Liefs,

Anna 

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s