Harry Potter sieraden adventskalender unboxen

Hee allemaal!

Vandaag unbox ik de sieraden adventskalender van The Carat Shop, een adventskalender in Harry Potter thema met allemaal zilveren sieraden erin! Ik was onwijs onder de indruk van de verschillende soorten sieraden die er in zaten: van oorbellen tot een bedel armbadjes, bedels en een aantal kettinkjes.

Zelf heb ik deze adventskalender gekocht bij Zavvi voor €69,48, maar ik zie dat hij daar nu uitverkocht is. Wel vond ik hem nog op de site van Fruugo, mochten jullie hem willen kopen!

De bakers boy pet die ik draag in deze video heb ik gekocht bij ASOS en is van het merk Stradivarius, het shirt heb ik besteld bij Loavies, de oorbellen zijn van Cluse (besteld bij Zalando Lounge) en de ketting van Pilgrim (ook besteld bij Zalando Lounge).

Wat vinden jullie van de inhoud van deze adventskalender?

XOXO

2 gedachten over “Harry Potter sieraden adventskalender unboxen

  1. Pingback: Rituals Deluxe adventskalender 2020 – Fashion Anna

  2. Pingback: Essence 2020 adventskalender unboxing! – Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s