De leukste abonnementen om cadeau te geven deze feestdagen!

De feestdagen komen er weer aan, wat betekent dat het tijd is om te bedenken wat voor een cadeau’s je gaat geven aan vrienden en familie! Heb je geen originele ideeën meer? Ga eens voor een leuk abonnement! Zo kan diegene iedere week of maand genieten van jouw cadeau. Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn persoonlijke favoriete abonnementen zien; van beauty tot sport, van tijdschriften tot boeken, DIY, kleding en andere vormen van entertainment. Kijken jullie mee?

Styletone

De Styletone beauty box is een maandelijkse beauty box waar 5 beauty items in zitten, zoals huidverzorgingsproducten, make-up of kwasten. Zelf ben ik een aantal maanden lid geweest van de Styletone box en ik vond het geweldig om relatief onbekende maar wel erg goede make-up merken te ontdekken! Per maand betaal je €15,95 (stopt niet automatisch), maar als je het cadeau wilt geven kun je ook voor 3 of 6 maanden bestellen en dan stopt het abonnement automatisch. Bij 3 maanden betaal je nog maar €14,99 per box en bij 6 maanden nog €14,50.

In deze post review ik de Styletone box van januari, februari, maart en april 2018.

In deze post review ik de Styletone box van Mei en juni 2018.

In deze post review ik de Styletone box van Juli en Augustus 2018.

Stickii club

Dit is een van mijn favoriete ontdekkingen! Zelf houd ik erg van postrossing en het versturen van kaarten. Ik plak regelmatig stickers op de kaarten die ik verstuur en met het Stickii club abonnement krijg je iedere maand voor 10 US dollar een setje stickers en andere kleine items zoals paperclips, notitieboekjes of briefpapier. Dit is uiteraard erg leuk om te geven als cadeau! Je kunt kiezen tussen drie verschillende stijlen, zodat het altijd bij jou past. Er is een cute pack, een pop pack en een vintage pack.

Owlcrate

De Owlcrate boeken box is een abonnementen box voor echte boeken fans! In deze box krijg je per editie een boek met leuke accessoires/bijbehorende props. Zelf heb ik deze box nog nooit gehad, maar ik heb er al meerdere keren naar gekeken en het ziet er uit als een super leuk cadeau om te ontvangen! Mocht je dit niets vinden als abonnement, maar wel om eenmalig als cadeau te geven: je kunt enkele van de vorige boxen kopen op hun website. Deze zijn te koop voor ongeveer 30 US dollar.

Goodiebox

De Goodiebox beauty box is een ander tof beauty box abonnement! Het toffe is dat er iedere editie minstens 1 golden ticket in een van de boxen zit, waarmee je een toffe prijs kunt winnen. Voor deze box betaal je €19,95 per maand en hiervoor krijg je een minimale waarde terug van €65.

Parfumado

Met dit abonnement kun je iedere maand een parfum uitproberen. De eerste keer zit er ook een leuke travel case bij waarin je parfum mee kunt nemen. Het leuke aan dit abonnement is dat je iedere maand een andere parfum kunt proberen. Er zit genoeg in het flesje om er de hele maand mee te doen. Zelf heb ik dit abonnement een aantal maanden gehad en zo kon ik maandelijks een nieuwe parfum uitproberen wat erg leuk was! Ook heb ik Parfumado een paar maanden aan mijn moeder cadeau gegeven en die was er ook erg blij mee! Maandelijks betaal je €14,95 voor dit abonnement. Als je het abonnement voor 6 maanden afsluit dan betaal je €12,95 per maand en als je het voor een jaar afsluit dan betaal je €11,95 per maand.

Met deze kortingscode krijg je nu ook nog eens €7,50 korting op je eerste maand: 70qZwbln8.

Fitness Apps

Een ander idee is voor de fit girls onder ons die het leuk vinden om thuis een workout te doen. Je hebt veel verschillende soorten apps: apps die je helpen met hardlopen, apps die je fitness tracken, of apps waarmee je workouts kunt bekijken en inplannen. Zelf vind ik de laatste het fijnst. Ik doe momenteel minimaal 1x per week een home workout. Het lijkt mij super fijn om een app te hebben die je hierbij motiveert en helpt nog meer uit je fitness routine te halen! Voorbeelden van apps zijn bijv. Strava, waarmee je vooral je fiets en hardloop activiteiten kunt bijhouden, Runkeeper om je hardloop activiteiten mee bij te houden of Fitbit coach (in combinatie met een Fitbit).

Tijdschrift

Uiteraard is een (online) tijdschrift ook een leuk cadeau om te geven. Bijvoorbeeld een abonnement of tegoedbon voor Blendle. Op Blendle kun je namelijk zelf kijken welke artikelen je wilt lezen uit allerlei media voor €9,99 per maand.

Netflix/Videoland/Disney Plus

Uiteraard is het ook erg leuk om eens af te wisselen van film/serie platform. Heeft iemand al een Netflix abonnement? Geef eens een Disney plus abonnement cadeau. Uiteraard is dit al helemaal het perfecte cadeau als diegene nog helemaal geen video stream abonnement heeft. Een Netflix abonnement heb je vanaf €7,99 per maand, een Videoland abonnement vanaf €4,99 per maand en een Disney Plus abonnement vanaf €6,99 per maand.

Spotify Premium

Een Spotify premium abonnement kost €9,99 per maand en is een leuk cadeau voor muziek liefhebbers. Je kunt hiermee onbeperkt muziek luisteren op Spotify, zonder reclame.

Personal styling

Wanneer je een groot cadeau zoekt zou je kunnen overwegen om een personal styling box cadeau te geven, waarbij een stylist aan de hand van een aantal vragen en foto’s een of meerdere outfit’s uitzoekt. Op deze manier kun je een aantal leuke outfits cadeau geven en het stijlen overlaten aan de experts die goed kijken naar de stijl van iemand. Je kunt deze box bijvoorbeeld laten samenstellen door de stylisten van Zalon. Je betaald uiteindelijk alleen voor de items die je houd. Je kunt deze box ook in abonnementsvorm afsluiten, zodat je bijvoorbeeld 3 keer per jaar een box krijgt toegestuurd.

En dat waren ze! Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden en wat jullie van bovenstaande abonnementen vinden!

Welk abonnement zou jij het liefst cadeau geven? Ik ben benieuwd!

XOXO

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s