De leukste TikTok kleding webshops

Hee allemaal!

Ik kijk de laatste tijd met veel liefde naar toffe TikTok livestreams en videos van small business owners die van alles verkopen: van kleding, tot sieraden en beauty producten. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf favoriete mode webshops, die actief zijn op TikTok! Bij enkelen heb ik zelf eerder wat besteld, bij anderen nog niet.

Het leuke aan al deze TikTok accounts is dat ze allemaal een hele eigen stijl hebben, iets wat de grote ketens een stuk minder hebben omdat ze er zijn voor de grote massa. Ik shop de laatste tijd dan ook graag bij dit soort kleding winkels om uniekere items te bemachtigen die goed bij mijn eigen stijl passen.

Enjoy!

Wildly Store – 44,9K volgers

Als ik de webshop van Lili, genaamd Wildly Store, in een woord zou moeten omschrijven dan is dit classy. Eigenlijk alle kleding die zij verkoopt kun je zo naar je kantoorbaan of etentje aan. Ze heeft toffe two-piece sets en veel neutrale kleuren als zwart, wit, beige, grijs en bruin. Al zet ze de laatste tijd ook steeds meer felle kleuren online zoals groen of roze. Enkele van mijn favoriete items die nu online staan zijn de Phoenix oversized sweater, de witte Denver corset top, de satijnen bloesjes en de keep me warm sjalen. Ik heb hier een paar keer iets gekocht en ook gehouden. Deze website wel vooral voor petite en one-size maten, dus niet alles past mij even goed omdat ik vrij lang ben.

Beautyfashiomorecg – 14,1K volgers

Dit is toch wel mijn favoriet denk ik. Ik heb hier nu ook al een paar keer iets besteld. Chiara van Beauty Fashion More CG maakt de leukste outfit combi’s, waardoor je alles wilt kopen! Ook tijdens haar livestream laat ze enthousiast allerlei kledingstukken zien en hoe je deze eventueel kunt combineren. Naast kleding verkoopt ze ook hele leuke tasjes! Haar stijl met felle kleuren, veel knitted sweaters en leuke accessories past helemaal bij mij.

Soofs Fashion – 5.934 volgers

Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier nog nooit iets gekocht heb, maar haar video’s zijn super leuk om naar te kijken en Sophie lijkt mij echt een aardig persoon! De tofste items die ze nu online heeft staan vind ik de Etoile hoodie en de customized (Nike) truien die ze momenteel online heeft staan, waarin je zelf de kleur trui en opdruk kunt bepalen.

Bynicci – 28,4K volgers

Nikki heeft een hele eigen kleding stijl met veel kleur. Hier houd ik echt van! Ze doet niet aan casual hoodies, maar alles ziet er stijlvol en sjiek uit. Ze heeft dan ook hele leuke jurkjes, rokjes, shorts en vestjes. Mijn persoonlijke favorieten uit haar webshop zijn momenteel dit koraal rode vestje, de satin dress dark pink, de leren broekjes in verschillende kleuren, en de broderie dress blue.

Gisley fashion -28,2K volgers

Ook Gisley van Gisley Fashion heeft een hele eigen en girly stijl met leuke franjes, jasjes of andere details. Je ziet bij haar veel pastelkleuren en roze voorbij komen.

Wat zijn jullie favoriete TikTok kleding webshops? En willen jullie ook mijn favoriete sieraden TikTok shops weten?

Let me know!

Xx Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s